Gravidfotografering – Cassandra

Det är så kul att få börja fotografera mer utomhus. Jag hoppas verkligen att den här sommaren bjuder på många fina och härliga dagar.
Här är ett mysigt kollage från en gravidfotografering som jag hade tillsammans med Cassandra och hennes fina pojkar.

Familjefotografering Sundsvall

Första gången jag träffade denna familj var när vi fotograferade Klara som nyfödd. Den här gången satt hon inte still lika länge som sist och vi fick alla springa efter henne.
Vi fick så många fina bilder! Jag älskar hösten, det var fantastisk fin höstdag :)

Gravidfoto Sundsvall – Frida, Micke & Alice

Jag tyckte inte att det var så länge sedan jag fotade denna fina familj när Alice låg i magen. Här var det lillebror som låg i magen.

Jag har fotat både Alice och lillebror Elton som nyfödda och senast i måndags hade vi Eltons 6-månadersfotografering. Jag kommer att visa ett kollage från den fotograferingen senare i veckan.

Nyföddfotografering Sundsvall – Saga & Elsa

Titta bara på dessa söta små tjejer som jag fick äran att föreviga för lite mer än ett år sedan. Nu till sommaren ska vi träffas igen och då är dom nog inte så stilla som på dessa bilder, utan då kommer jag nog få jaga dom! :D

Barnfotografering Sundsvall – Minelle & Milton

Mysig höstfotografering med sötaste Minelle och Milton.
Hösten är en av mina stora favoriter när det kommer till att fotografera. Alla härliga färger och solen gör det där lilla extra i bilden :)

Nyföddfotografering Sundsvall – Luna, 4 dagar

I september förra året fotograferade jag denna lilla tjej, endast 4 dagar gammal. Sedan dess har jag fått följa henne och snart är det dags för hennes 9-månadersfotografering :)

Skulle du vilja föreviga ditt barn under ett helt år? Tveka inte att höra av dig då så ordnar vi det.
Jag brukar fota med 3-4 månaders mellanrum. Du kan läsa mer om det på min hemsida i kategorin porträtt.