Bra att veta

När det gäller klädval inför fotograferingen så rekommenderar jag alltid ljusa och neutrala färger. Undvik gärna stora tryck och störande mönster. Känner ni er osäkra så ta gärna med några ombyten.

Jag fotograferar inte med blixt, utan använder mig utav dagsljuset och under vinterhalvåret kompletterar jag med mina dagsljuslampor.

Innan jag publicerar bilder från fotograferingar frågar jag er självklart. Om ni godkänner publicering får ni ett smakprov via min Facebooksida och Instagram oftsast samma dag eller inom några dagar från fototillfället.

Det tar oftast en vecka efter fotograferingen innan jag lägger upp ett webbgalleri där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill beställa. Bilderna i webbgalleriet är inte redigerade och får inte kopieras och användas.

När ni valt era bilder skickar jag en faktura via e-post. Kundbeställningar görs i slutet av varje månad och leverans sker ca 3-6 veckor efter betald faktura beroende på vilka produkter ni beställt. Alla produkter hämtas hemma hos mig.

Har ni problem att välja produkter, hör gärna av er till mig så kan vi boka in en tid hemma hos mig där ni kan få se och klämma på alla produkter.

Jag sparar era bilder i flera år från fotograferingstillfället och har därför möjlighet att erbjuda er efterbeställningar. Det är den aktuella prislistan som gäller vid efterbeställningar.


Min studio ligger hemma hos mig på Vännavägen 9 i Timrå, som ligger strax utanför Sundsvall.

Om det är något annat du undrar över, kontakta mig på info@fotografmahuldan.se