”Inför nyföddfotograferingen av vår son ville jag ha en fotograf som är lyhörd inför våra önskemål och som man kan känna sig naturlig och avslappnad med. Trots sina unga år levererade Matilda högt över förväntan.Fotosituationen var säkert annorlunda och svår eftersom vår son hade viss kolik och inte kunde komma till ro. Naturligtvis skapade detta stress och frustration hos mig som mamma, men tack vare Matildas förmåga av inre lugn och att fokusera när tillfälle gavs så kändes det som om vi hade all tid i världen.

Jag uppskattar hur hon diskret arrangerade mig på de bilder där jag var med för bästa resultat. Fotograferingen skulle ta maxtid, men när vi var färdiga kändes det som bara en stund. Behöver jag tillägga att bilderna blev fantastiska..?”
Lina Kneifl

 

KONTAKT

Var vänligen kontakta mig via mail info@fotografmahuldan.se eller ring på 070-621 84 58 vid bokningar.
Jag är dålig på att svara i telefonen, dels för att jag oftast är upptagen med fotograferingar. Så skicka gärna sms istället :)

Om ni väljer att kontakta mig via mail så ange vad för typ av fotografering, hur många som ska fotograferas och gärna förslag på en dag som passar er för fotograferingen.